Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Buďme v kontaktu, občas Vám zašlu co je nového

Sledujte nás na FB

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Envirostyl s.r.o., sídlem: Sadařská 293/4, Ďáblice, 182 00 Praha, IČ: 03935400, DIČ: CZ03935400 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu Sadařská 293/4, 182 00 Praha 8 s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak se stalo, že  v časopisu Forbes psali o Chytrých kaších?
20.01.2019 Ze života
Jak se stalo, že v časopisu Forbes psali o Chytrých kaších?
Mít článek ve Forbesu bylo rozhodně na mém listu přání. Jenže, pokud se přání dostatečně konkrétně a jasně neformuluje, tak se sice nějak splní, ale t... číst celé
Banánová Chytrá kaše, proč není?
07.01.2019 O surovinách
Banánová Chytrá kaše, proč není?
Banán je velice populární svačina pro svoji sladkou chuť a „vlastní obal“, je perfektní surovinou do smoothie i do kaší. Banány jsou zdravé díky obsah... číst celé
Jak jsem se dostala do speciálu Forbes Super Woman 2018
25.08.2018 Napsali o nás
Jak jsem se dostala do speciálu Forbes Super Woman 2018
Být ve Forbes je na seznamu mnoha podnikatelů a proaktivních lidí, kteří nějak mění a ovlivňují společnost. Prestižní titul, který má tisíce čtenářů, ... číst celé
 
Copyright © 2018 Envirostyl s.r.o • UX & Web Design: Eshop-rychle a Lucie Jelínková
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.